Musli me tërshërë

  1. 6 lugë gjelle me tërshër Palma

  2. 200 ml qumësht

  3. 400 gram kos sheqer ose mjaltë

  4. 400 gram fruta (sipas dëshirës)

Përgatitja

Së pari e fusim tërshërën në qumësht per tu zbutur. E lëmë aty për 1 ose 2 orë.
Nëse në mëngjes nuk keni kohë ta bëni këtë atëherë rekoandohet ta përgatisni në darkë dhe ta lini gjatë natës në frigorifer.
Trazojme me luge druri duke shtuar paak e nga pak miellin e situr.
Dhe në mëngjes shtojmë kosin dhe e ëmbëlsojmë me sheqer ose mjaltë.
Në qoftë se ju e dëshironi shtojmë fruta, rekomandohet që frutat të grihen së pari në rende.

180 MINUTA

NË VARËSI